Over 3DWEBFX….

Wanneer je op zoek bent naar iemand om je nieuwe website te maken is handig om te weten met wat voor persoon of bedrijf je maken krijgt toch?

3DWEBFX bouwt premium websites voor vakmensen zoals jij.

We richten ons speciaal op zelfstandige professionals die werkzaam zijn als ZZP’er en vakmensen in het MKB.

Ben je een elektromonteur, groenteman, timmerman (of -vrouw),  dierenspecialist, automonteur,  betonboorder, schilder, hovenier, slager, taxichauffeur, fitnesstrainer, diëtist, schoenmaker, rijinstructeur, bakker, kunstenaar, kok,  autowasser, boekhouder, stukadoor, bloemist of fietsenmaker en wil je een website laten maken (of je oude website updaten)? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Websites van 3DWEBFX kenmerken zich door 3 sleutelbegrippen:

 • Creatief – De mooiste versie van jouw bedrijf online…
 • Maatwerk – Jouw website zo uniek als je bedrijf…
 • Techniek – Functionaliteit en veiligheid voorop…

Je vindt ons in Elst (Overbetuwe) en de vestiging ligt daardoor gunstig, centraal in het Knooppunt Arnhem Nijmegen (KAN).

Doe je zaken met 3DWEBFX dan vind je geen duur kantoor, geen hoge overheadkosten maar tref je wel iemand die dankzij zijn uitgebreide werkervaring graag meedenkt met andere ondernemers. Iemand die creativiteit en techniek weet te combineren waardoor ontwerp en realisatie van een website hand in hand gaan. Iemand die je helpt om jouw bedrijf een eigen gezicht te geven en om jouw product of dienst in de markt te zetten.

Kan ik iets voor je betekenen? Ik bel je graag terug!

ALSJEBLIEFT….

GRATIS VOOR JOU!

Zou het niet fijn zijn dat je teksten op je website zó goed zijn dat je bezoekers zich er zelf van overtuigen dat ze jouw product of dienst nodig hebben?

Met dit eBook leer je wat ‘omgekeerd tekstschrijven’ is en hoe je het eenvoudig kunt toepassen. Geen ingewikkelde blabla maar een paar handige tips die zich in de praktijk hebben bewezen.

Hoe het begon…

Misschien sta je er niet eens bij stil, maar vind je het ook niet verbazingwekkend dat een zoekmachine als Google zo snel en zulke goede resultaten geeft?

Google zat een keer mis…

Mijn interesse werd pas echt gewekt toen Google er een keer volledig naast zat. De naam van het bedrijf waar ik voor werkte werd genoemd in een online artikel over een concurrerend bedrijf dat failliet was gegaan. Het Google algoritme combineerde niet alleen de naam van onze concurrent + failliet maar ook onze naam + failliet…. We kregen vanaf dat moment, begrijpelijk, veel vragen van klanten. Steeds moesten we uitleggen dat we niet failliet waren, maar hoe zorg je er nu voor dat je zoiets omkeert…. We hebben nog met Google gebeld….. maar dat bracht niet echt een oplossing.

Mijn missie

Het werd mijn missie om ons bedrijf steeds weer op een positieve manier onder de aandacht te brengen, ik werd verantwoordelijk voor de inhoud van onze website, startte een social media campagne op Facebook, Twitter en YouTube, daarnaast werden we ook actief met nieuwsbrieven. Ik startte een e-mail campagne en stuurde ook een keer of 3 per jaar per post een nieuwsbrief naar al onze relaties. Dankzij al deze positieve uitingen werd het bedrijf steeds meer serieus genomen met stijgende verkoopaantallen tot gevolg. De kennis die ik zo in de praktijk heb opgedaan wil ik vanaf nu graag inzetten voor jouw onderneming!

Wie zit er dan achter 3DWEBFX?

Dat ben ik, mijn naam is Lex Blomsma en ik heb een passie voor alles wat met internet, online marketing en design te maken heeft.

Over mij

Echtgenoot, vader, opa, mantelzorger, ondernemer, het is een aantal van rollen waar ik mijn tijd in het dagelijks leven tussen verdeel. Voeg daar nog hondenliefhebber, motorrijder en muziekfreak bij en je hebt al een klein beetje een idee met wie je te maken hebt toch?

Ik heb in mijn werk 3 verschillende doelgroepen die ik allemaal onder een eigen merknaam benader:

3DWEBFX – Websites voor vakmensen zoals jij
Carwash Marketing – Marketing voor bedrijven met een autowaslocatie
Social Video FX – Video marketing voor social media

Vanaf december 1999 ben ik in de carwash branche werkzaam geweest, eerst als planner, de laatste 6 jaar als beheerder van de website en verantwoordelijk voor alle andere communicatie.  Op 2 november 2015 ben ik met 3DWEBFX als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Met een achtergrond in de logistiek, werkervaring in functies als projectleider en bedrijfsleider ben ik een ervaren gesprekspartner wanneer je als (startende) ondernemer hulp nodig hebt bij het opzetten of optimaliseren van de online communicatie van je bedrijf.

Wil je weten bij welke bedrijven ik eerder gewerkt heb?

linkedin-knop

Kies je voor 3DWEBFX dan kies je voor één aanspreekpunt voor:

 • Webdesign
 • Hosting
 • Online Marketing
 • Nieuwsbrieven
 • Carwash Marketing
 • Fotografie
 • Video
 • Flyers
 • Posters
 • Spandoeken

Professioneel en betaalbaar
Bel me rechtstreek op 0624201898

of neem via onderstaande knop contact op.