Social Media Marketing

Leuk al die social media, maar wat kan ik ermee? Moeten we als bedrijf gaan twitteren? Of adverteren op Facebook en LinkedIn? Bij 3DWEBFX merken we dat veel organisaties wel wat hulp kunnen gebruiken bij social media. Logisch, want ineens waren al die platformen er en ‘moest je er iets mee’. Niemand wil achterlopen. En al helemaal niet als je hoort wat je allemaal kunt bereiken met social media.

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het inzetten van social media om je bedrijf of merk bekender te maken en je doelgroep te bereiken. Je kunt adverteren op online netwerksites, maar bijvoorbeeld ook een eigen Twitter-, Facebook- of LinkedIn-pagina starten. Het bijhouden daarvan verdient wel tijd en aandacht. 3DWEBFX heeft de tijd, kennis en aandacht in huis om jouw online doelstellingen te behalen.

Hoe werkt social media marketing?

Je zet social media in om meer naamsbekendheid, traffic, fans en volgers te creëren. Maar ook om een dialoog met je doelgroep aan te gaan. En ze een extra servicekanaal te bieden en voeling te houden met wat er leeft bij jouw publiek. Het is dus een manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een grote schare fans. Verzin je bovendien een leuke actie of originele viral, dan heb je kans dat jouw uiting duizenden keren wordt doorgestuurd. Gratis mond-tot-mondreclame dus.

De voordelen van social media

  • Je creëert fans en volgers
  • Je brengt nieuwe producten en diensten gemakkelijk onder de aandacht
  • Je creëert meer traffic naar je site en verhoogt de conversie
  • Je naamsbekendheid en vindbaarheid worden groter
  • Je gaat een dialoog aan met je klanten en doelgroep
  • Je houdt voeling met wat er leeft in jouw branche en doelgroep

Creëer je eigen social network!

Leer je klanten kennen met behulp van social media. Stuur een kaartje met de verjaardag, betrek ze met leuke acties bij je eigen pagina’s. Volg je nieuwe relaties actief en “like” leuke gebeurtenissen op Facebook of “retweet” op Twitter. Doe wat het beste bij jou en je bedrijf past en bouw een relatie op. Zo creëer je eigen social network! Wil je weten wat 3DWEBFX voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op! We helpen je graag verder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *